Tweedaags arrangement "Appeltern Adventure Gardens"

 

Prijs € 90,00 per persoon (excl.toeristenbelasting € 2,80)

Op slechts een kwartiertje rijden van Motel Koolen liggen de Appeltern Adventure Gardens. In het park vind je meer dan 200 voorbeeldtuinen op 22 hectare, allemaal met een eigen stijl en uitstraling. Elke tuin heeft een eigen link met de website, waar je na kunt lezen welke elementen als bestrating, beplanting en bebouwing er in de tuin te vinden zijn. Maar er is nog veel meer te zien en te beleven in Appeltern. Zo worden er elke maand verschillende evenementen, workshops en cursussen georganiseerd en kun je zelfs persoonlijk schetsadvies krijgen over de tuin.

Een korte tocht door het prachtige land van Maas en Waal brengt u bij dit tuinen complex. Lunch doe je in de tuinen en je sluit de dag af met een diner in een van de vestingstadjes Megen, Ravenstein of Grave. Overnachten doe je in Motel Koolen in Velp-Grave.

Alvast een voorproefje op je bezoek? De beleving begint op www.appeltern.nl. Daar vind je ook de kalender met alle activiteiten.

  • Welkomstdrankje;
  • één overnachting in een tweepersoons kamer;
  • één x Brabants ontbijt;
  • Entree kaartjes voor de Appeltern Adventure Gardens;
  • Fietsroute netwerk kaart oeverloos genieten met alle auto en voetveren in de regio;
  • Een Picknickmandje om heerlijk te lunchen in de Appeltern Adventure Gardens. Een heerlijke sandwich gezond (mais en donker vloerbrood);Biologisch sapje;Petflesje water;Balisto reep;Vers fruit;Bakje yoghurt met muesli en honing.
  • Gratis WIFI;
  • Gratis parkeren bij ons motel.

Dit arrangement is het gehele jaar door te reserveren op basis van beschikbaarheid, aankomst na keuze (toeslag eenpersoonskamer € 30,00) 

Neem direct contact op voor de beschikbaarheid

 

 

Motel Koolen op facebook
Volg ons op Facebook en blijf steeds op de hoogte van onze aanbiedingen!

Route

Vanaf Nijmegen richting Grave.
's Hertogenbosch (N324). Na de maasbrug bij Grave 3e rotonde rechts. 1e gebouw rechts.

Vanaf 's-Hertogenbosch (A59) afslag Grave/Oss-oost richting Grave (N324) bij 3e rotonde in Velp Links 1e gebouw rechts.